Andrea Hazes

 

 

 

 

De Vrouwelijke Look a Like 

 

 

 

 

 

In 2007 maakte ik samen met mijn tante en mijn ouders Gijs & Els een cruise met de Tros en vele Nederlandse artiesten naar Mexico, Cayman eilanden en Amerika. Aan boord heb ik weer vele leuke contacten met de artiesten opgebouwd en het was weer een groot feest. Op een gegeven moment is er aan boord een karaokeshow en de vraag of ik mee wilde doen. Nou dat wilde ik wel. Ik kan niet zingen; zei ik maar wel gek doen, nou kom maar op. Ik heb de eerste keer het nummer van Frank Etten gedaan , Leef als een Zigeuner en kreeg de hele zaal op z'n kop. Nog veel gekker ik won de eerste prijs. Een digitale camera met alles erop en eraan. Ik was helemaal in de gloria. De tweede keer dat er weer karaoke werd gehouden zat ik in de zaal en vroeg Angela van Sterren.nl of ik nog een keer mee wilde doen maar er werd wel gelijk verteld dat ik geen prijs meer kon winnen.
Nou dat vond ik geen probleem maar ik zei :ik kom wel incognito want anders kan ik straks niet meer normaal over die boot lopen. Hahahaha. Nou hoe kom je dan? Nou als Andrea Hazes. De Vrouwelijke Look a Like Andre Hazes. Mijn moeder een pak van mijn vader uit de hut gehaald, hoed erbij, blikkie bier, peukkie en mijn tante heeft bakkebaardjes getekend en een ringbaardje met haar oogpotloodje. En daar ging ik. Bloed, Zweet en Tranen. Nou die hele zaal uit zijn dak en de mensen waren zo verbaasd van de gelijkenis.
En tja de reactie waren zo overweldigend dat er een meteen grote wens begon te onstaan. Aan gezien ik ook groot fan ben van Wolter Kroes zou ik wel een duet met hem willen doen. Ik als Andrea Hazes het nummer Donker om je heen. Dat zou wat zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij terug komst in Nederland bleef het maar leven en ben een echte Hazes outfit gaan aanschaffen en heb er een echte visagist bij gehaald om is te gaan proberen met haar een baardje en bakkenbaarden te maken. En intussen nog hier en daar een optreden gedaan als De Vrouwelijke Look a Like :Andrea Hazes gedaan en overal geweldige positieve reactie's ontvangen.

Nou ik moet hier toch maar wat meer mee gaan doen.

In de zomer van 2008 doet SBS 6 een oproep voor het nieuwe programma "Fans".

 

 

Het gaat erover wat mensen willen en doen voor hun grote idool. Nou ik heb een mailtje gestuurd en wat denk je, ik ben uitgeloot om op gesprek te komen bij Ewout Genemans & John Karthaus die het programma gaan presenteren. Ik met mijn tante op gesprek in Amsterdam en ik moet zeggen het was hillarisch. Ik had ook foto boeken mee genomen en ook verteld dat ik een grote wens had met Wolter Kroes. Nou dat sloeg in als een bom en een aantal weken later zouden we te horen krijgen of wij het zouden gaan worden voor uitzending.
En ja hoor op een gegeven moment gaat de telefoon. Jullie gaan het worden. 17 Oktober 2008 komen we filmen.
Eerst bij mij thuis gefilmd en toen op weg en onderweg naar Wolter Kroes die optrad in Volkel. Daar in een hele grote tent trad die op en daar heb ik aan hem gevraagd of hij met mij ooit een keer een duetje zou willen doen. Ik als Andrea Hazes maar wel met eigen microfoon want ik play back. Nou mijn wens is inmiddels een feit en wat daarna allemaal op mijn pad is gekomen is zo geweldig. Ik ben uitgenodigd bij Life & Cooking. Had een heel leuk item in Shownieuws en als klap op de vuurpijl (om in de hazes gedachten te blijven) te zien geweest bij PAUL de LEEUW. Daar heb ik samen met Peter Beense & Paul de Leeuw het duet "DROOMLAND" gedaan. Soms lijkt het wel of ik in een soort van droomland zit want het is allemaal zo geweldig wat mij nu overkomt.

 

Ik hoop nog vele leuke optredens te mogen gaan verzorgen en wie weet wat er nog allemaal op mijn pad gaat komen...............

 

In 2009 is het programma 'FANS" op TV bij SBS 6 uitgezonden op zaterdagavond om 22.30.
De eerste aflevering is te zien geweest op 21 maart 2009 en onze aflevering (3) is te zien geweest op 11 april. Heb je deze gemist ga dan naar de site van SBS 6 uitzending gemist en daar kun je de uitzending terug zien want dit mag je niet missen want hij is hilarisch.

U kunt overigens al mijn TV debuten terug zien op mijn fan site van Facebook. Dus wordt gauw lid en ga er maar eens lekker voor zitten.

 

https://www.facebook.com/pages/Andrea-Hazes-De-Vrouwelijke-Look-a-Like-van-Andre-Hazes/186441851436704

 


Maar Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like is in het dagelijkse leven Caroline Van Batenburg, 15-04-1967 geboren in Rotterdam. In hart en nieren een Andre Hazes Fan die later ook fan van Wolter Kroes is geworden.Al vanaf mijn 13 e levensjaar ben ik groot fan van Andre Hazes en heb al zijn cd's en heb een enorme passie voor zijn muziek. Er zal nooit geen tweede zanger komen van dit kaliber maar voor mij komt Wolter Kroes heel dicht in de buurt.Maar wil je wat meer van mij weten lees dan mijn biografie.

Ik heb een grote passie voor het Nederlandse lied en volg nog vele andere nederlandse artiesten. Maar ik heb wel een paar super favorieten.

Wie weet zie ik u bij een optreden want ik ben te boeken. Andrea Hazes is te boeken voor al uw feesten & partijen maar ook voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, feestavond of evenementen.

Het optreden duurt ongeveer 45 minuten ( play back) en daarna is er nog een meet & greet & fotosessie met Andrea Hazes.

Ik beloof u dat het een onvergetelijke avond wordt en u nog lang zal na genieten van een spetternd optreden van Andrea Hazes.

Wie weet tot gauw...........................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top

Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like Andre Hazes | andreahazes@hotmail.com